За нас

Където се срещат цифрите и стратегията

Нашата мисия е да дадем възможност на нашите клиенти да постигнат устойчив растеж и рентабилност, да им помогнем да се справят със сложността и несигурността, като им предоставим авангардни консултантски услуги по управление, стратегически насоки и приложими препоръки.

Предвиждаме бъдеще, в което организации от всякакъв вид и размер са в състояние да се справят със сложни предизвикателства и да се възползват от нови възможности с увереност и гъвкавост, благодарение на нашите иновативни консултантски услуги . Използвайки най-новите технологии и най-добри практики, ние се стремим да бъдем лидер в предоставянето на възможност на организациите да отключат пълният си потенциал.

Да отключим Вашият бизнес потенциал

За нас

Здравейте! Ние сме JT Business Group (JTBG) и нашата мисия е проста: да помагаме на бизнеса да успее. Основани през 2022 г. от г-н Живко Тодоров, висококвалифициран изпълнителен директор с над 25-годишен опит в областта на финансите и банковото дело, ние сме тук, за да предоставим първокласни управленски консултантски услуги, съобразени с вашите уникални нужди.

Нашата история

В основата на JTBG е нашият основател, г-н Живко Тодоров. С кариера, продължила четвърт век в областта на финансите и банковото дело, той е видял всичко. Живко внася безценни знания и опит, усъвършенствани през годините на всеотдайна работа на най-високите нива във финансовия свят. Неговата визия и лидерство са оформили JTBG като ваш доверен партньор, независимо от размера на вашия бизнес.

Живко притежава магистърска степен по счетоводство и контрол от УНСС и Executive MBA по общ мениджмънт в HULT International Business School, Лондон. Кариерният му път започва през 1995 г. като стажант, за да достигне до висши управленски позиции като финансов директор в ING Bank, Alpha Bank, Fibank и изпълнителен директор на Българската банка за развитие. През 2018 г. е отличен с наградата "Финансов директор на годината" от EY България и Forbes.

JT Business Group

Повече от консултанти

Ние не сме типичните консултанти, Ние сме вашите партньори в успеха. Услугите ни обхващат широк спектър от ключови бизнес аспекти - от създаване и управление на системи до контрол на разходите, трансформация на бизнеса и работа със счетоводството и заплатите. Ние знаем, че успехът днес изисква нещо повече от традиционните счетоводни и данъчни услуги.

Специалности

Приспособяване към вашите нужди

В днешната динамична и конкурентна бизнес среда ние знаем, че се нуждаете от нещо повече от обичайна финансова подкрепа. Ето защо сме насочили вниманието си към предоставянето на важни консултантски услуги в областта на управлението. Независимо дали сте стартиращ бизнес, който се нуждае от насоки, или голяма корпорация, която иска да рационализира дейността си, ние сме тук, за да ви подадем ръка.

Комплексен подход

Силата ни се състои в това, че разглеждаме цялостно вашия бизнес. Ние не се ограничаваме само до числата, а навлизаме в дълбочина на вашите операции. Ние сме тук, за да идентифицираме възможностите за подобрение, да ви помогнем да планирате бъдещето и да предоставим насоки, които наистина ще доведат до успех. Ние не се занимаваме само с теория, а с практически резултати.

Изграждане на трайни взаимоотношения

Освен, че цифрите са от решаващо значение, ние смятаме, че трябва да ви познаваме на индивидуално ниво. Искаме да познаваме целите ви, бизнес философията ви и предизвикателствата, пред които сте изправени. Изграждайки силни взаимоотношения, можем да предложим решения, които са съобразени точно с вашите нужди.

Да се заемем с това

Вашият бизнес заслужава най-доброто, а ние в JTBG се стремим да постигаме високи резултати на всяка крачка. Ако сте готови да обсъдим вашите нужди и да се отправите на пътешествие към развитие и успех, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да помогнем на вашия бизнес да заблести!


НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ КЪМ ВАС:

За да осигурим успешни работни отношения, е важно да установим определени стандарти и ангажименти от самото начало.

  • Ние ще подходим към вашия бизнес със същата грижа и внимание, както ако е наш собствен, винаги действайки в най-добрия му интерес. Нашата основна цел е да увеличим стойността на вашия бизнес чрез прилагане на стратегии, които ще увеличат печалбите и ще рационализират бизнес системите. 
  • Ние се ангажираме да бъдем напълно прозрачни, честни и откровени с вас във всички наши действия и комуникации и ще предоставим реалистични оценки на потенциала за подобряване на печалбата и работата, необходима за постигането му. 
  • Заедно ще разработим ясен план за действие, който ще отведе Вашият бизнес от сегашната му позиция до мястото, където искате да бъде в бъдеще. Ако в даден момент не сте доволни от нашата работа, моля, уведомете ни и ние незабавно ще се поправим. 
  • Вярваме в пълната прозрачност по отношение на таксите и винаги ще се уверяваме, че сте запознати с всички разходи, свързани с нашите услуги, преди да продължим.
 

В замяна, Ви молим:

  • Да се ангажирате с този процес с отворен и любознателен ум и да бъдете готови да предприемете необходимите стъпки, за да придвижите бизнеса си напред.
  • Отворената комуникация е от съществено значение за нашия успех и ние ви молим да бъдете прозрачни, честни и откровени във всичките ни взаимоотношения. 
  • Разбираме, че някои задачи и стратегии ще се наложи да бъдат изпълнени от Вас и Ви молим да отделите необходимото време за това. 
  • И накрая, ние ви молим да се ангажирате да поддържате навременни плащания, тъй като това е от съществено значение, за да поддържаме работата си по целта.
icon only

абонирайте се за актуални новини.

Бюлетин

Не пропускайте да се запознаете с актуалните новини, ексклузивните оферти и информация от вътрешни източници. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте нашето подбрано съдържание не повече от два пъти месечно.

Просто въведете имейла си по-долу и се присъединете към нашата общност от практични абонати.

;