Счетоводство, данъци и заплати

От основни счетоводни услуги до сложни финансови анализи и отчети! Ние от JT Business Group имаме уменията и експертния опит, за да ви помогнем да сте в крак с вашите финанси и да вземате информирани бизнес решения.

ASSP Logo

JT Business Group Ltd. is member of AAAC – the Association of the Accountants and the Accounting Companies  в България.

Запазете безплатна консултация

0 %

Експертиза и опит

0 °

Цялостно обслужване на счетоводство и ТРЗ

0 %

Гъвкави абонаментни планове

0 %

Сигурност, качество и поверителност

Нашите счетоводни услуги: Растем заедно с Вашия бизнес

От основни счетоводни услуги до комплексен финансов анализ и отчетност

В JT Business Group знаем, че Вашият бизнес е динамичен и непрекъснато се развива. Ето защо нашите счетоводни услуги са създадени, за да бъдат ваш неизменен спътник по пътя на растежа и успеха.

С всяка стъпка, която предприемате, нашият екип от отдадени професионалисти е до вас и ви предоставя финансовата експертиза и подкрепа, от която се нуждаете, за да се ориентирате в сложните условия на бизнес света. Независимо дали сте начинаещ стартъп, средно предприятие или утвърдена корпорация, нашият професионален ангажимент остава непоколебим: да подкрепяме развитието на вашия бизнес.

Нашите персонализирани счетоводни решения се адаптират и развиват според нуждите ви. Ние ви помагаме да вземате стратегически решения за разширяване на дейността - от управлението на ежедневните ви финансови транзакции до подпомагането им. Вярваме, че успехът не е крайната дестинация, а едно непрекъснато пътуване. И ние сме тук, за да гарантираме, че финансовите ви стратегии са в съответствие с амбициите ви за растеж на всяка крачка от вашия път.Translated with DeepL.com (free version)

В JTBG ние не просто предоставяме счетоводни услуги, а изграждаме трайни партньорства. Нека да се впуснем в това пътуване заедно и да видим как бизнесът ви процъфтява.

Управлението на успешен бизнес изисква цялото ви внимание и енергия

Оставете цифрите на нас и се съсредоточете върху това, което правите най-добре!

Ние от JTBG сме тук, за да свалим тежестта на числата и финансите от раменете ви, така че да можете да се концентрирате върху това, което е наистина важно - изграждането и развитието на вашия бизнес.

Целта на нашите счетоводни услуги е да ви осигурим спокойствието, което идва от сигурността, че финансовите ви въпроси са в експертни ръце. 

Поверявайки ни Вашите финансови отговорности, Вие си осигурявате свободата да въвеждате иновации, да създавате и да водите бизнеса си към нови върхове.

Счетоводни услуги

Персонал и заплати

Абонаментни планове

Управленско счетоводство

Данъци и данъчно планиране

Счетоводство в облака

ПРЕДИМСТВА НА ИЗНЕСЕНОТО СЧЕТОВОДСТВОТО

Много компании аутсорсват бизнес процеси. Възможно е вече да сте възложили своя процес на изготвяне на заплати, така че сте запознати с някои от общите предимства на аутсорсинга. Изнесеното счетоводство има подобни предимства, както и много други:

 • Спестяване на разходи: Аутсорсингът на счетоводни функции може да бъде рентабилен, тъй като елиминира необходимостта от наемане на счетоводен персонал на пълен работен ден, което може да бъде скъпо. Аутсорсингът позволява на бизнеса да плаща само за услугите, от които се нуждае, когато има нужда от тях.

 • Експертиза: Възлагането на счетоводни функции на специализирани фирми може дава на бизнеса достъп до екип от висококвалифицирани и опитни счетоводители. Тези професионалисти имат сериозно разбиране на счетоводните принципи и най-добрите практики, което може да помогне на бизнеса да взема по-добри финансови решения.

 • Подобрена точност и ефективност: Счетоводните фирми, специализирани в изнесени счетоводни услуги, използват най-съвременен счетоводен софтуер и технологии, за да гарантират точност и ефективност в работата си. Това може да намали вероятността от грешки, измами и други счетоводни проблеми.

 • Съсредоточете се върху основните бизнес функции: Аутсорсингът на счетоводни функции позволява на ръководителя да се съсредоточи върху своите основни компетенции и стратегически цели, вместо да се тревожи за ежедневните финансови операции на своя бизнес.

 • Мащабируемост Изнесените счетоводни услуги могат да бъдат увеличени или намалени в зависимост от променящите се нужди на бизнеса. Това може да бъде особено полезно за малки предприятия, които може да нямат ресурсите да наемат счетоводен персонал на пълен работен ден.

 • Достъп до финансова информация в реално време: Аутсорсингът на счетоводни функции може да даде на бизнеса достъп до финансова информация в реално време, което може да бъде критично за вземане на информирани бизнес решения.

 • Съответствие: Възлагането на счетоводни функции на специализирани фирми може да гарантира, че бизнесът остава в съответствие с всички приложими счетоводни разпоредби и изисквания. Това може да намали риска от глоби и наказания за неспазване.

 

Основни причини за изнесено счетоводно обслужване

 • Повече от 50% намаляват разходите си
 • 47% решават проблеми с капацитета
 • 28% получават достъп до капитал от таланти
 • 57% се фокусират върху основните функции
 • 31% повишават качеството на услугите
 • 28% отговарят на критична бизнес нужда
 • 17% управляват бизнес средата
 • 17% разширяват и ускоряват организационната трансформация

Почувствайте разликата от това да имате до себе си професионален счетоводен екип. От щателно водене на документация до стратегически финансови насоки - ние сме тук, за да допринесем за развитието на вашия бизнес

-10% off 10% off за първите 6 месеца

*10% отстъпка при подписване на договор за абонаментно счетоводно обслужване

Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален. Ето защо нашите счетоводни услуги са съобразени с вашите специфични нужди, независимо дали сте стартиращ, малък бизнес или просперираща корпорация. Оставете ние да се погрижим за цифрите, а вие се концентрирайте върху това, което правите най-добре - да движите бизнеса си напред.

Защо да изберете нас?

Заради нашата способност да разглеждаме обективно цялата гама от бизнес и финансови операции в една компания, ние сме добре квалифицирани да помогнем в много области на планиране, подобряване на операциите и вземане на решения.

Обективност

JT Business Group предоставя обективни и безпристрастни съвети, позволяващи на организациите да вземат информирани решения въз основа на безпристрастен и основан на факти анализ

Гъвкавост

JT Business Group предлага гъвкави решения, които могат да бъдат адаптирани към специфичните нужди на всяка организация. Това може да им помогне да постигнат целите си без нужда от постоянен персонал или дългосрочни договори

Рентабилни решения

JT Business Group предлага рентабилни решения, които могат да помогнат на организациите да постигнат целите си без необходимост от допълнителни вътрешни ресурси.

Експертиза

JT Business Group предлага богата експертиза и опит, предоставяйки на организациите достъп до специалисти, до най-новите инструменти, технологии и най-добри практики, които могат да им помогнат да постигнат целите си.

icon only

абонирайте се за актуални новини.

Бюлетин

Не пропускайте да се запознаете с актуалните новини, ексклузивните оферти и информация от вътрешни източници. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте нашето подбрано съдържание не повече от два пъти месечно.

Просто въведете имейла си по-долу и се присъединете към нашата общност от практични абонати.

;