Твоята кариера е с JTBG

JT Business Group е работодател с равни възможности. Всички квалифицирани кандидати ще възможност за работа без оглед на раса, цвят на кожата, възраст, религия, пол, сексуална ориентация, полова идентичност.

Pin from freepnglogos.com

Ясен път за кариерно развитие

Pin from freepnglogos.com

Възможности за растеж

Pin from freepnglogos.com

Training & Development

Pin from freepnglogos.com

Атрактивно възнаграждение

Pin from freepnglogos.com

Да постигаш промяна

Търсите вълнуваща и удовлетворяваща кариера в света на бизнеса?

Помислете дали да не се присъедините към нашия екип в JT Business Group. Ние търсим талантливи и целеустремени хора, които страстно искат да помагат на бизнеса да успее.

Ние в JT Business Group вярваме в оказването на значително въздействие върху бизнеса на нашите клиенти. Ние сме запалени да помагаме на нашите клиенти да успеят и работим неуморно, за да им предоставим подкрепата и насоките, от които се нуждаят, за да постигнат целите си. Ако търсите удовлетворяваща и възнаграждаваща кариера, която ви позволява да правите истинска разлика в света на бизнеса, препоръчваме ви да обмислите да се присъедините към нашия екип.

Като член на нашия екип ще имате възможността да работите с разнообразен набор от клиенти в различни индустрии и сектори, като предоставяте експертни съвети и решения, за да им помогнете да преодолеят предизвикателствата и да постигнат целите си. Ще бъдете част от динамична култура на сътрудничество, където екипната работа и иновациите се насърчават и подкрепят.

Изпратете ни вашето CV днес и бъдете част от успеха!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Качете автобиографията и мотивационното си писмо тук!
=

Офис адрес

Boulevard "Tsarigradsko shose" 15В Sofia 1124

Телефонни номера

(+359) 0898 454505

icon only

абонирайте се за актуални новини.

Бюлетин

Не пропускайте да се запознаете с актуалните новини, ексклузивните оферти и информация от вътрешни източници. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте нашето подбрано съдържание не повече от два пъти месечно.

Просто въведете имейла си по-долу и се присъединете към нашата общност от практични абонати.

;