Цени

Ние вярваме в отличното обслужване на нашите клиенти и изграждането на трайни, продуктивни взаимоотношения с тях

Почувствайте разликата от това да имате до себе си професионален счетоводен екип. От щателно водене на документация до стратегически финансови насоки - ние сме тук, за да допринесем за развитието на вашия бизнес

-10% off 10% off за първите 6 месеца

*10% отстъпка при подписване на договор за абонаментно счетоводно обслужване

Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален. Ето защо нашите счетоводни услуги са съобразени с вашите специфични нужди, независимо дали сте стартиращ, малък бизнес или просперираща корпорация. Оставете ние да се погрижим за цифрите, а вие се концентрирайте върху това, което правите най-добре - да движите бизнеса си напред.

Ние държим на справедливите и прозрачни такси

Свържете се с нас днес, за да се отправите по пътя на финансовия успех
Добре дошли в JT Business Group! Благодарим Ви, че обмисляте нашите счетоводни услуги за Вашия бизнес. Ние се стремим да предоставяме индивидуални и всеобхватни решения, които съответстват на вашите уникални нужди и цели. За да се случи това, искаме да ви опознаем и да разберем за вашите специфични счетоводни нужди и цели. Оттам нататък можем да изготвим индивидуална оферта, която да се вмести в рамките на вашия бюджет. Разбираме, че изборът на правилния план може да бъде объркващ, но не се притеснявайте, ние сме се погрижили за вас! Екипът ни е подготвил различни примерни планове, които можем да адаптираме към специфичните изисквания на вашия бизнес и нуждите от финансова подкрепа. Обширните ни финансови услуги обхващат различни аспекти на счетоводството, което ви дава спокойствие, че бизнесът ви ще бъде в добри ръце. Нетърпеливи сме да работим с вас и да подкрепим финансовия успех на компанията ви. Заповядайте да се свържем по- скоро и да направим първата крачка към едно проспериращо бъдеще!
Нашите консултантски такси зависят първо от стойността, която ще донесем за Вашата компания, и второ, от вида на ангажимента. Можем да ви таксуваме за отделно изпълнение на проект или на месечна база.
Фактори като вид бизнес дейност, годишен оборот,  брой транзакции, брой служители и т.н.,  ще определят колко принос се изисква от нашия екип.
Допълнителни изисквания, като абонаменти за софтуер, обучение, CFO услуги или счетоводство, също ще трябва да бъдат взети предвид.
Най-общо казано, таксите, които плащате за счетоводни и консултантски услуги са все едно да отключите сандъка със съкровища от финансова експертиза, персонализирани решения, защита от рискове и спокойствие. Това е инвестиция, която се изплаща по повече от един начин.

Какво включват нашите такси: Разберете стойността

Ако някога сте се чудили какво се съдържа в таксите за счетоводни и консултантски услуги, ето една разбивка, която ще ви ориентира:

Счетоводителите и консултантите предлагат специализиран опит и знания. Те познават в детайли сложните финансови разпоредби, данъчните закони и бизнес стратегиите. Клиентите заплащат за годините на образование, обучение и опит, които експертите са придобили, за да предоставят точни и ценни напътствия.

Финансовото състояние на всеки клиент е уникално. Счетоводителите и консултантите инвестират време, за да разберат специфичните нужди, цели и предизвикателства на своите клиенти. След това те създават персонализирани решения и стратегии, които отговарят на тези индивидуални изисквания. Този персонализиран подход добавя стойност и оправдава размера на събираните такси.

Погрешното финансово отчитане, некоректното подаване на данъчни декларации или неадекватното бизнес планиране могат да доведат до тежки последици за физически и юридически лица. Счетоводителите и консултантите съдействат за намаляване на тези рискове, като гарантират спазването на законите и разпоредбите, което може да спаси клиентите от потенциални глоби, санкции или правни проблеми.

Работата зад кулисите е интензивна. Счетоводителите и консултантите прекарват значително време в анализ на финансови данни, проучване на приложимите разпоредби, разработване на стратегии и изготвяне на документи. Определянето на таксите отчита усилията, вложени в предоставянето на точни и широкообхватни услуги.

Финансовият сектор непрекъснато се развива с нови регулации, технологии и най-добри практики. Счетоводителите и консултантите трябва постоянно да инвестират в своето професионално развитие, за да останат на висота. Таксите, които те събират, помагат да се покрият разходите, свързани с поддържането на актуална информация в една бързо променяща се област.

Клиентите често споделят чувствителна финансова информация със своите счетоводители и съветници. Това изисква високо ниво на доверие и конфиденциалност. Таксите, които се начисляват, отразяват професионализма, етичните стандарти и ангажимента за опазване на клиентската информация.

Професионалните счетоводни и консултантски услуги могат да доведат до съществени финансови ползи. Чрез ефективно данъчно планиране, финансов анализ и стратегически съвети клиентите могат да вземат информирани решения, които да оптимизират финансовото им състояние. Таксите, които се начисляват, често са само малка част от генерираните потенциални финансови печалби или спестявания.

Предоставянето на счетоводни и консултантски услуги изисква специални ресурси, като например работна ръка, софтуер, технологии и офис пространство. Заплащането на такси помага да се покрият тези оперативни разходи, като същевременно се поддържа качеството на предоставяните услуги.

За много малки и средни предприятия наемането на вътрешни счетоводители или консултанти на пълен работен ден може да бъде икономически непосилно. Възлагането на тези услуги на външни изпълнители на базата на такси позволява на фирмите да получат достъп до специализирани експертни познания без режийните разходи за наемане и обучение на персонал на пълен работен ден.

Клиентите могат да оценят стойността на получените услуги, като сравнят платените такси с постигнатите резултати. Независимо дали става въпрос за минимизиране на данъчните задължения, оптимизиране на финансовите структури или вземане на информирани инвестиционни решения, клиентите могат да оценят възвръщаемостта на инвестицията си в професионални услуги.

Обадете ни се днес, изпратете запитване или си запишете час за безплатна консултация!

Примерни абонаментни планове за счетоводни услуги:

Услуга
Добре дошли на борда
Икономична класа
Бизнес класа
Индивидуална счетоводна политика, сметкоплан и амортизационен план
Изготвяне и обработка на първични счетоводни документи
Текущо осчетоводяване на операциите
Изготвяне и обработване на платежни нареждания за плащане към бюджета;
Изготвяне и обработка на регистри и декларации по ДДС
Изготвяне на годишни финансови отчети, годишни данъчни декларации и отчети към НАП, НОИ и Търговския регистър
Изготвяне и обработка на документи за регистрация по ДДС
VIES и Интрастат декларации
Tax advisory
Допълнителни счетоводни справки
Представителство пред НАП и НОИ
Стандартен пакет за управленски отчети (баланс, отчет за приходите и разходите, парични потоци, вземания и задължения)
Годишен
На тримесечие
Месечен
Изготвяне на управленски отчети, информационен панел и ключови показатели за оценка, които да подпомагат вземането на управленски решения
Анализ на разходите и програми за намаляването им
Анализ и оптимизация на паричните потоци
Помощ при изготвяне на годишни бюджети
Отчитане на действителни стойности спрямо бюджета в пакета за управление
Абонамент за "XERO" - счетоводен софтуер за ежедневния бизнес
Опция
Опция
Опция

Ние сме тук, за да помогнем!

icon only

абонирайте се за актуални новини.

Бюлетин

Не пропускайте да се запознаете с актуалните новини, ексклузивните оферти и информация от вътрешни източници. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте нашето подбрано съдържание не повече от два пъти месечно.

Просто въведете имейла си по-долу и се присъединете към нашата общност от практични абонати.

;